checkVIENNA

Kaikki arvostelut

checkVIENNA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

checkVIENNA

Etsitkö paikkaa Viennassa, jossa voit asustella lomamatkasi ajan ja et haluaisi majailla hotellissa? Ehkä aiot viipyä kaupungissa kauemmin ja etsit jotakin, joka tuntuu hieman enemmän kodilta. Sitten saatat tietää, että tällaisia paikkoja voi olla vaikea löytää itse. Tämän takia sinun tulisi ehkä harkita käyttäväsi palvelua kuten CheckVIENNA. Tämä on yritys, joka auttaa ihmisiä löytämään asuntoja, joissa majailla kohtuullisin hinnoin. Mutta voitko luottaa heihin löytääksesi unelma-asunnon majailusi ajaksi? Voivatko he tarjota halpoja ja kohtuullisia hintoja? Ovatko asunnot puhtaita ja tilavia? Kuinka helppoa ja nopeaa asunnon löytäminen on heidän sivustonsa kautta? Ihmiset, jotka ovat käyttäneet CheckVIENNAn palveluita, voivat vastata kysymyksiisi ja epäilyksiisi heidän arvostelujensa kautta. Lue ja opi lisää yrityksestä täällä. 

Tietoa CheckVIENNAsta
CheckVIENNA on yritys, joka auttaa asiakkaitaan löytämään yöpymispaikan Viennan kaupungissa. Ei vain mitä tahansa paikkaa, mutta rentouttavia asuntoja tilavilla huoneilla. CheckVIENNA varmistaa, että löydät paikan, joka tarjoaa miellyttävän elinympäristön, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit kotona. Tämä tehdään säännöllisten laadunvarmistusten kautta, joita yritys tekee asuntojensa kanssa. 

CheckVIENNAN palvelut
CheckVIENNA auttaa sinua löytämään parhaat asunnot parhaalla mahdollisella hinnalla. Voit vierailla heidän sivustollaan aloittaaksesi asunnon löytämisen Viennassa. Voit etsiä asuntoja, joissa on pyykinpesukoneet, joka on lähellä metroa, tai voit kirjoittaa sijainnin, jota haluat olla lähellä. Samalla lomakkeella ilmoitat myös montako henkilöä tulee vierailemaan asunnossa, ja kuinka monta huonetta tarvitset. Ilmoitat myös saapumis- ja lähtöpäivän. He antavat tarjouksia yli 3 yön majoituksille. He pyrkivät tarjoamaan hyviä hintoja asiakkailleen niin paljon, että jos löydät saman asunnon halvemmalla kuin mitä siitä pyydettiin 5 päivän sisällä, he maksavat takaisin hintojen erotuksen. He ottavat myös asiakkaidensa yksityisyyden ja turvallisuuden erittäin vakavasti, heidän korkean tason turvallisuutensa pitää kaikki henkilökohtaiset tietosi turvassa. Riippuen asunnon tilan saatavuudesta, voit myös pyytää lisäsänkyjä, jos tuot mukanasi ystäviä tai sukulaisia. Jos tarvitset vauvansänkyjä, ne tarjotaan täysin ilmaiseksi. Asiakkaille annetaan myös ilmainen langaton internet jokaisessa asunnossa. CheckVIENNAlla on myös peruutuspolitiikka, joka sallii sinun peruuttaa varauksesi ilmaiseksi, edellyttäen että peruutat sen seitsemän päivää ennen yöpymisen alkua ja he antavat rahasi takaisin. Asiakkaat voivat vierailla heidän blogissaan, jossa he tarjoavat ohjeita parhaisiin ruoka ja juoma -paikkoihin, paikkoihin joissa vierailla, rentoutumispaikkoihin ja moniin muihin. He tarjoavat myös ohjeita, jotka ovat kohdistettu opiskelijoille, jotka haluavat tutkia kaupunkia hieman lisää ja osallistua hauskoihin toimintoihin. Voit maksaa varauksesi pankkisiirrolle, käteisellä ja luottokortilla, joka antaa sinulle monia eri vaihtoehtoja saadaksesi helpon ja nopean varausprosessin. CheckVIENNAN asiakaspalvelu on avoinna 24/7, ja voit ottaa heihin yhteyttä siinä tapauksessa, jos asunnossa on laatuongelmia tai kohtasit muita ongelmia asunnon kanssa. Voit myös ostaa lippuja eri tapahtumiin, joita tapahtuu Viennassa heidän sivustonsa kautta. Sivusto tarjoaa myös luettelon tulevista tapahtumista ja toiminnoista.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo hyödyntänyt CheckVIENNAn palveluita? Olipa se vain muutaman päivän vierailu, haluaisimme tietää kaiken siitä. Kerro meille, mitä ajattelit yrityksestä ja heidän palveluistaan jättämällä sivusto kokemuksestasi. Löysitkö heidän sivustoltaan juuri sen täydellisen asunnon, jota oli etsimässä? Näyttivätkö asunnot samalta kuin miten ne kuvattiin sivustolla? Ajattelitko, että heidän hintansa olivat reiluja? Oliko heidän sivustonsa helppoa navigoida ja käyttää? Kuinka hyvin heidän asuntonsa oli siivottu ja ylläpidetty? Selvittikö heidän asiakaspalvelunsa kaikki ongelmasi ja vastasivatko he kysymyksiisi? Jätä puolueeton arvostelusi tähän ja auta muita käyttäjiä tekemään päätös siitä, pitäisikö heidän valita CheckVIENNA löytääkseen asuntonsa seuraavan kerran, kun he matkustavat kaupunkiin.