BookVIP

Kaikki arvostelut

BookVIP

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

BookVIP

Matkatoimistojen valikoimassa asiakkailla löytyy varaa valita. Valikoimassa on matkatoimistoja, jotka järjestävät rantalomia, kaupunkilomia, junamatkoja, lentolippuja ja hotelleja. Tarjolla on myös paljon lisäpalveluita autonvuokrauksesta retkilippuihin ja sisäänpääsyiin. Tarjolla on usein myös erilaisia pakettidiilejä ja lippuluokkia, jotka antavat joustovaraa, jos matkaan tulee muutoksia. Jos pidät matkustamista, saattaa BookVIP-sivusto olla sinulle ajankohtainen. Tutustumalla yritykseen haluat ehkä tietää hyödyt, joita voit juuri tämän toimiston kautta saada.  Jos siis etsit parasta matkatoimistobrändiä, on tärkeää harkita vierailua BookVIP-verkkokauppaan. BookVIP -sivustolla on vahva halu tarjota maailmanluokan matkakokemuksia edulliseen hintaan. Ennen kuin sijoitat mihinkään heidän palveluistaan, on kuitenkin tärkeää lukea asiakasarvostelut BookVIP:stä täällä SuomiArvostelut -sivustolla ja selvittää, mitä asiakkaat, jotka ovat ostaneet tai käyttäneet etsimiäsi kohteita aiemmin, ovat sanoneet heidän tuotteistaan.

Tietoja BookVIP -sivustosta
Bookvip.com on suurin lomamatkojen tarjoaja ja lisensoitu parin lomakohteen matkojen myyjä. BookVIP on perustamisestaan lähtien ollut yksi alan tärkeimmistä matchmakers-yrityksistä, joka yhdistää kuluttajat ja vieraanvaraisuuskumppanit vertaansa vailla olevan vakio- ja erikoismatkatuotteiden, kuten muun muassa joogamatkojen, valikoiman avulla. Sen erityiskumppanuudet parhaiden lomakohteiden kanssa ja pääsy rajoittamattomaan hotelli- ja risteilyvalikoimaan tarjoaa yritykselle mahdollisuuden rakentaa toivottavan valikoiman räätälöityjä paketteja kuluttajille, jotka kaipaavat sekä yksilöllisiä matkoja että kohtuuhintaisuutta. Toisin kuin useimmat muut yritykset, ne eivät koskaan myy pakettejaan vähittäishintaan vaan tukkuhintaan. BookVIP:n tavoitteena on tulla tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi matkatoimistoksi, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia hybridilomaristeily- ja hotellikokemuksia maailmanlaajuisesti kohtuuhintaan. BookVIP-sivusto on saanut useita yhteistyökumppanuuksia Pohjois-Amerikan luksuskohteiden, kuten Westgaten, kanssa, minkä ansiosta johtoryhmä pystyi laajentamaan toimintaansa entisestään ja tuottamaan yli 100 miljoonan dollarin liikevaihdon vuoteen 2014 mennessä.

Tuotteet ja palvelut
Matkailubrändinä ja aivan kuten sen nimi kertoo, BookVIP tarjoaa varauspalveluja erilaisiin lomatarjouksiin. Miksi luottaa BookVIP -sivustoon? Se tarjoaa parhaan hintatakuun, sillä on yli 3 miljoonaa asiakasta ja se on säilyttänyt positiivisen A-luokituksen Better Business Bureassa. Lisäksi heillä on yli 200 myyntiedustajaa, jotka ovat erittäin omistautuneita tekemään matkastasi onnistuneen. Ne ovat toistaiseksi maailman nopeimmin kasvava online-matkojen varaussivusto. BookVIP:llä on suurin kokoelma positiivisia arvosteluja, mikä tekee siitä luotettavimman alustan matkustamiseen. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa heihin yhteyttä.

BookVIP - Kehuja, valituksia ja vinkkejä 
Matkustatko usein lentäen? Etsitkö verkkokauppaa, josta voit ostaa halvimmat lennot? Onko sinusta lentohintojen vertailu helppoa vai viekö se sinusta kauan aikaa? Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Kesä vai talvi? Pidätkö enemmän isoista lomakeskuksista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys BookVIP:n valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle BookVIP -sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi