Apex Hotels

Kaikki arvostelut

Apex Hotels

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Apex Hotels

Matkustaminen on aina hauska osa ja suuremmat oppitunnit saat, kun tutkit eri paikkoja ja matkustat. Jotkut ihmiset ovat niin innostuneita matkojen suunnittelusta, että he haluavat saada kaiken täydelliseksi vain saadakseen poikkeuksellisia muistoja. On vaikeaa saada aikaa pois kiireisistä rutiineista ja viettää se vain rentoutumiseen. Kun suunnittelet retkeäsi, herää kysymys, mikä voisi olla paras ja turvallisin paikka yöpyä. Epäilemättä monia hotelleja on saatavilla, mutta kaikki ne ovat huippuluokan, ja eivät tingi laadusta yhdessä turvallisuuden kanssa on melko vaikeaa. Hotellit ovat aina virkistystä ja viihdettä varten tarjottu palvelu. Apex Hotellit tuovat paikkaan oleskelusi mukavaksi ja tarjoavat turvallisen ympäristön sekä erilaisia palveluja sinulle ja perheellesi. Lue kuitenkin asiakkaiden arvostelut verkossa täällä arvostelualustallamme, jotta ymmärrät paremmin Apex Hotelsin tarjoamat palvelut.

Tietoja Apex Hotelsista
Apex Hotels on perheyritys, joka syntyi vuonna 1996 Edinburghin Grassmarketissa. Apex Hotelsilla on 10 neljän tähden hotellia eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa matkallesi. Apex Hotels pitää hotellin asiakkaita perheenjäseninä, joilla kaikilla on oma persoonallisuutensa ja tyylinsä. Vaikka jokaisella hotellilla on oma luonteensa, missä tahansa hotellissa yövytkin, Apex Hotels lupaa hyvät yöunet ja lämpimän vastaanoton. Apex Hotels on neljän tähden hotellien ryhmän nimi. Se sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja Apex Hotels Ltd:llä oli 10 hotellia eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa, mukaan lukien paikat Edinburgh, Glasgow, Dundee, Lontoo ja Bath. Apex Hotels on perheyritys, ja se syntyi vuonna 1996 Edinburgin Grassmarketissa. Apex Hotels pyrkii johdonmukaisesti ja kestävästi tarjoamaan turvallisen ympäristön ja mukavan kokemuksen vierailijoilleen.

Apex Hotelsin tarjoamat tuotteet ja palvelut
Apex Hotels tarjoaa korkealaatuisia ja nykyaikaisia huoneita. Erillisiä jättimäisiä konferenssi- ja kokoussaleja sekä kylpylöitä on 5 eri paikassa eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Apex Hotels tarjoaa lumoavan paikan häätilaisuuksiin, juhlatilaisuuksiin, tilaisuuksiin ja muihin erityispäivien juhliin. Lisäksi tarjolla on ulkotiloja uintia ja muita aktiviteetteja varten. Perustamisestaan lähtien Apex Hotels on pyrkinyt luomaan parhaan ympäristön, joka voi antaa vierailijoilleen houkuttelevia muistoja. Työskentely intohimoisesti ja sosiaalisesti vastuullinen Apex Hotels ylläpitää kestävän liiketoiminnan tasoa, kun taas yhtä lailla vastuussa hiilijalanjäljen vähentämisestä. Apex Hotels noudattaa tiukasti yksityisyyspolitiikkaansa, jossa kuvataan selkeästi, että kaikki henkilökohtaiset tiedot ja kävijöistä kerätyt tiedot on pidettävä luottamuksellisina, eikä tällaisia erittäin luottamuksellisia tietoja koskaan jaeta kolmannen osapuolen kanssa ilman asianomaisen vieraan suostumusta. Vaikka Apex Hotelsin neljä hotelliamme ovat Skotlannin pääkaupungissa, Apex Hotels toivottaa vieraat tervetulleiksi Edinburghissa, Glasgow'ssa, Dundeessa, Lontoossa ja Bathissa. Huoneita täydentävät baarit ja ravintolat, konferenssi- ja tapahtumatilat sekä joissakin paikoissa kylpylät. Jokaisessa 10 Apex Hotelsissa on yrityksen mukaan ystävälliset ja omistautuneet tiimit, jotka pyrkivät luomaan ikimuistoisia ja henkilökohtaisia kokemuksia juuri sinulle. Apex Hotels toivoo, että vieraat jakaa kokemuksen heidän kanssaan ja asiakkaat haluavat vierailla täällä yhä uudelleen.

Valituksia, kokemuksia ja vinkjejä Apex Hotelsille
Onko sinulla ollut kokemusta majoittumisesta Apex Hotels -hotellissa? Jos kyllä, niin millainen oli kokemuksesi? Onko oleskelusi mielestäsi turvallista ja mukavaa? Pidätkö Apex Hotelsin tarjoamista palveluista? Oletko tyytyväinen Apex Hotelsin yöpymiseesi? Vai toisaalta, Löytyykö sinusta löysiä reikiä? Onko sinulla valituksia? Haluatko vinkkejä parannuksia varten? Kirjoita missä tahansa näistä tapauksista arvosteluosiossa arvosteluosioon kuvaamalla koko kokemuksesi ja jaa rehellinen palautteesi kanssamme. Kannustamme sinua tuntemaan olosi mukavaksi kirjoittaessasi, äläkä epäröi, sillä arvostelusi ovat hyödyllisiä hotellille sen parantamiseksi ja hyödyllisiä myös muille ihmisille, jotka haluavat yöpyä Apex Hotelsissa.