Anantara

Kaikki arvostelut

Anantara

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Alppimatkat

Alppimatkat

0 arvostelut

Arvostelut Alppimatkoista Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä,...

Logo Flixbus

Flixbus

0 arvostelut

Vuoden 2020 pandemian ja muiden kriisien myötä lentomatkustaminen on hankalampaa, koska se on kalliimpaa ja joutuu alistumaan kohtuuttomi...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Anantara

Kiinnostaako sinua matkustaminen jonnekin lämpimään, jossa voit nauttia lomasta esimerkiksi spa hotellissa, joka tarjoaa rentoutumista monessa eri muodossa? Tällainen loma ja irtiotto kuulostaa varmasti erinomaiselta ja sen haluaa jokainen omalle lomalleen. Verkossa on saatavilla paljon erilaisia lomakohteita, hotelleja ja kylpylöitä, joihin voi varata itselleen täydellisen rentoutumisloman. Vaikeaa voi olla valita itselleen juuri se oikea. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua erilaisiin yrityksiin, jotka tarjoavat tällaisia palveluita ja lukea toisten käyttäjien kokemuksia niistä. Tällä sivulla kerromme Anantara sivustosta ja sen tarjonnasta. Voit myös lukea mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo siitä. Käymme läpi, miten oman lomamatkan varaaminen onnistuu ja mitä tehdä, jos sinulla tulee kysyttävää palveluista tai niiden varaamisesta. Näiden tietojen jälkeen voit itse päättää haluatko varata oman lomasi Anantara sivuston kautta.

Tietoa Anantara
Anantaran tarina alkoi vuonna 2001 Thaimaassa, jossa sillä oli ylellinen kiinteistö Hua Hinin rannoilla. Tämän jälkeen yritys on laajentunut maailmalle, jossa sillä nykyään on monia kohteita rannoilla, yksityisillä saarilla, maalla, aavikoilla ja metropoleissa. Ylelliset hotellit ja lomakohteet tarjoavat nautintoa, jokaiseen paikalliseen alueeseen ja sen nähtävyyksiin sekä tekee lomasta ikimuistoisen. Sivustot kuuluvat Minor Hotel Group Limited yritykselle, joka on rekisteröity Thaimaassa ja sillä on useita eri sivustoja, joissa se myy ja tarjoaa lomakohteisiin sekä hotelleihin majoittumista.

Tuotteet ja palvelut Anantara
Anantara verkkosivuilla voit etsiä hotelli ja spa kohteita ympäri maailman. Valikoimassa on kohteita muun muassa Aasiassa sekä Etelä-Euroopan lämmössä. Sivuilta voit löytää erikoistarjouksia erityisistä kohteista kuten Malediivit, Arabiemiraatit, Qatar ja Thaimaa. Sivustot tarjoavat myös käyttäjilleen mahdollisuuden varat erilaisia seikkailuja kuten kameliretket aavikolla, Thaimaan sukellusretket tai rauskujen kanssa uiminen Malediiveilla. Jos etsit jotain aktiivisempaa voit lähteä kiipeilemään Qatarin vuoristoon. Sivustoilta löytyy kaikenlaisia seikkailuja pidit sitten kevyestä lomaseikkailusta tai todella jännittävästä aktiivisesta seikkailusta. Verkkosivut tarjoavat myös yksityislentokoneiden varaus mahdollisuuden, erityisiä ruokailumatkoja sekä häiden järjestämistä, jossain todella eksoottisessa kohteessa. Verkkosivuilta löytyy valmiita paketteja ja kohteita, joista valita. Jos etsit jotain luksusta elämääsi niin Anantara on oikea paikka löytää sitä.

Verkkosivuilta voi haluamansa matkan, seikkailun tai muun varata sivuston varausjärjestelmän avulla. Varausjärjestelmään asetetaan oman matkan haluttu ajankohta ja edetä siitä eteenpäin varaamaan matkan yhteistyökumppanien palveluiden kautta. Riippuen matkasta ja kohteesta sekä yhteistyökumppanista voi matkan tilata ja varata suoraan palvelun kautta ja maksaa siellä. Lisäksi verkkosivuilla on käytössä asiakaspalvelu, johon saa yhteyden useita eri tapoja käyttämällä. Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai useiden chattien ja messenger palveluiden kautta. Voit kysyä tietoa varauksesta tai haasteista varauksen yhteydessä ja asiakaspalvelijat vastaavat kysymyksiin riippuen yhteydenotto tavasta, mahdollisimman pian. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Anantara
Oletko halunnut järjestää puolisollesi tai perheellesi jotain uskomattoman hienoa ja erityistä. Anantara sivustolla tällaisten matkojen tai lomien varaaminen on mahdollista. Onko sinulla kokemusta Anantara palvelujen käytöstä? Jos on niin voisitko kertoa niistä SuomiArvostelut sivuilla. Palautteesi auttaa toisia käyttäjiä, jotka aikovat tilata matkan näiltä sivuilta. Myös sinä voit löytää vinkkejä toisten käyttäjien kommenteista ja voit myös vertailla vastaavia yrityksiä sivuillamme. Vertaileminen kannattaa, koska sen avulla voit löytää kaikkein parhaimmat palveluntarjoajat ja palvelut. Matkojen varaamisessa on hyvä ottaa huomioon kaikki palveluntarjoajan käyttämät käyttöehdot. Suosittelemme, että käyt verkkosivuilla lukemassa tarkoin palvelun ehdot. Tällä tavalla voit varmistaa, että tiedät mihin sitoudut kun tilaat lomamatkan tältä palveluntarjoajalta. Lisäksi voit varmistaa tarvitsetko jotain lisää matkallesi, ne voivat olla vakuutuksia tai lisämaksuja, joista muuten sivuilla ei mainita.