12Go

Kaikki arvostelut

12Go

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

12Go

Vaihtoehtoiset matkustavat ovat tänä päivänä suosiossa ja monet haluavat vaihtaa perinteiset pakettimatkat itse varattuihin seikkailuihin. Oletko sinä halunnut matkustaa junalla Aasiassa? Nyt tällaiseen vaihtoehtomatkailuun on mahdollisuuksia kun monet yritykset ovat alkaneet tarjota matkojen varauspalveluita verkossa. Palveluntarjoajat verkossa panostavat myös erilaisiin matkoihin ja monille juuri tällaisten matkojen hankkiminen on tulevaisuudessa yhä yleisempää. Minkälainen palveluntarjoaja kannattaisi valita. Tähän voi löytää vastauksen lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia erilaisista yrityksistä. Toisen käyttäjän tekemä arvostelu kertoo yleensä, onko kyseessä luotettava toimija. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä. Tällä sivulla kerromme 12go yrityksestä, mitä matkailupalveluita se tarjoaa. Lisäksi kerromme, miten voit varata matka 12go palvelusta ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen tehdä päätöksen haluatko käyttää kyseisen yrityksen palveluita.

Tietoa 12go
Singaporelainen yritys 12go on perustettu vuonna 2012 ja se on siitä lähtien tarjonnut turvallisia ja varmoja matkustuspalveluita asiakkailleen. Yrityksellä on toimistot Singaporessa, Bangkokissa ja Kyproksella. 12go haluaa tarjota kustannustehokkaita matkustuspalveluita asiakkailleen ja tarjota ne yhden ja saman lipun alle. Yrityksellä on työntekijöitä yli 150 ympäri maailman ja henkilöstö toimii yrityksen eri osa-alueille kuten IT, logistiikka ja talous.

Tuotteet ja palvelut 12go
12go verkkopalvelu on monialustapalvelu, jossa voit varata useita eri kuljetusmuotoja yhden verkkosivuston kautta. Palvelun kautta voi tilata lennot, junamatkat, bussit, lauttamatkat, pikkubussit, taksit, päivämatkat ja vuokra-autot. 12go verkkopalvelu tekee yhteistyötä yli 6700 operaattorin kanssa ja kohteita löytyy yli 6250 ympäri maailmaa. Palvelualusta on käytössä niin pöytäverisona kuin myös mobiililla, joten matkojen etsiminen on mahdollista, mistä tahansa, jos käytössä on internet yhteys.

Palveluiden etsiminen on helppoa 12go verkkosivuilla. Verkkoalustalle voi asettaa haluamansa lähtöpaikan ja kohteen, jonne haluaa matkustaa. Lisäksi valitaan haluttu matkustuspäivä, matkan tyyppi ja matkustajien määrä. Näiden valintojen avulla palvelu hakee kaikkien operaattorien välillä lippuja, jotka ovat edullisimmat ja parhaimmilla asetuksilla. Mannerten välisillä matkoilla, joissa ei tule näkyviin muuta kuin lennot. Sisäisillä tai maanosien välisillä matkoilla tulee näkyville myös muut matkustusvaihtoehdot lentojen lisäksi. Tämä helpottaa matkojen valintaa ja vertailua sivustolla haluamansa kulkuvälineen mukaan.

Oikean matkan löytymisen jälkeen sen voi valita ja edetä ostoskorin kautta matkan varaukseen. Tilauksessa täydennetään henkilökohtaiset tiedot ja valitaan muut lisäpalvelut kuten vakuutukset. Tämän jälkeen matkan voi maksaa palvelun kautta useilla eri maksutavoilla. Maksutapoja on luottokortit, PayPal, Google pay ja Alipay. Verkkosivuilla on kattava tietosivusto, jossa on huomattava määrä tietoa eri maiden osalta kysymyksistä ja muusta. Lisäksi palvelussa on mahdollisuus asiakaspalvelun auki ollessa ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalvelijaan. Samassa palvelussa saa myös omalla sähköpostilla ja varaustunnuksella oman matkan haasteet selvitykseen asiakaspalvelun kanssa.

Suositukset, valitukset ja vinkit 12go
Oletko varannut matkoja 12go matkapalvelusivuston kautta? Jos olet niin me SuomArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Kaikki, mitä voit kertoa omista kokemuksista ja siitä miten esimerkiksi matkan varaaminen on onnistunut, auttaa myös muita käyttäjiämme tekemään oikeita päätöksiä. Sivuillamme kaikki käyttäjät voivat antaa omaa palautetta palveluntarjoajien kaupoista tai palveluista. Sinä voit myös käydä tutustumassa muiden kommentteihin ja ottaa niistä hyötyä itsellesi. Suosittelemme myös, että vertailet yrityksiä sivuillamme. Tällä tavalla saat itsellesi kaikkein parhaimmat palvelut ja parhaat tarjoukset. Lisäksi aina on hyvä käydä palveluntarjoajan sivuilla tutustumassa toimitus- ja käyttöehtoihin. Näin voit varmistaa, että omassa palvelun käytössä ei tule yllätyksiä vastaan. Jätä siis omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kommentit.