UPM Energy kokemuksia - lue arvosteluja & jaa oma kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

UPM Energy

100% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

R
Ruhanen
Olen hiljattain ostanut palvelun UPM Energyltä ja minulla oli erittäin positiivinen kokemus. Heidän lähtökohtanaan on pienentää hiilidioksidipäästöjä, mikä on todella upea asia. Sain heiltä loistav...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mahtava asiakaskokemus UPM Energiasta

  Olen hiljattain ostanut palvelun UPM Energyltä ja minulla oli erittäin positiivinen kokemus. Heidän lähtökohtanaan on pienentää hiilidioksidipäästöjä, mikä on todella upea asia. Sain heiltä loistavaa asiakaspalvelua koko prosessin ajan, tarvitsin vain soittaa tai lähettää sähköpostia ja vastaus tuli nopeasti. UPM Energyn toiminta kohdistuu alansa ympäristöystävällisyyteen sekä fysikaaliseen energia- että rahoitustuotteiden hallintaan. Se käyttää omassa ja osakkeessa olevissa voimaloissa vähemmän päästöttömien energiamuotojen tuottamista, millainen ympäröstötietoisuus kaikessa toiminnassa! Kaiken kaikkiaan minusta UPM Energy ansaitsee ehdottomasti tulla suositelluksi energiapalveluntarjoajaksi Suomessa.


Muut katsoivat

Logo Oomi

Oomi

1 arvostelua

Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

Logo Fortum

Fortum

1 arvostelua

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

Logo Nordic Green Energy

Nordic Green Energy

5 arvostelua

Sähkö voi olla erittäin kallista ja siitä voi tulla oikea taakka, sillä hinta vaihtelee päivittäin. Se on yksi t...