Sähkö Mittari

Kaikki arvostelut

Sähkö Mittari

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kotimaan Energia

Kotimaan Energia

0 arvostelut

Nykyelämämme pyörii teknologian ympärillä. Siksi sähkö onkin ruoan, asuinpaikan ja veden ohella yksi pä&aum...

Logo Fortum

Fortum

0 arvostelut

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

Logo Lumo Energia

Lumo Energia

0 arvostelut

Lumo Energia Oyj on kotimainen, vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä t...

Logo Oomi

Oomi

0 arvostelut

Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

Sähkö Mittari

Sähkön hinta nousee jatkuvasti ja sillä on yhä enemmän vaikutusta omaan henkilökohtaiseen arkeemme. Kulutamme yhä enemmän sähköä samalla kun vaihdamme muita energia muotoja myös yhä enemmän sähkön puolelle. Sähkön kilpailuttaminen on yksi paras tapa kotitaloudelle säästää vuotuisissa sähkölaskuissa ja kilpailuttamalla todella pystyy säästämään sievoisen summan rahaa. Oletko sinä kilpailuttanut oman sähkösopimuksesi? Se on nykypäivänä helppoa ja verkossa on monia toimijoita, jotka kilpailuttavat sähkösopimuksen puolestasi. Voit tietenkin lähteä itsekin vertailemaan eri yrityksiä ja heidän sopimuksiaan mutta se voi olla todella aikaa vievää puuhaa. Sen lisäksi sopimuksissa voi olla asioita, jotka eivät ole aina niin suoraviivaisia ja voi olla vaikea tietää, onko tarjottu hinta aina edullisin. Tämän takia palveluntarjoajan käyttäminen kilpailutukseen voi olla järkevää. Parhaan palveluntarjoajan löytäminen voi olla haaste ja sen etsimisessä voi käyttää apuna toisten käyttäjien kokemuksia eri yrityksistä. Jonkun toisen kirjoittaman arvostelu kertoo nopeasti, onko kyseessä luotettava toimija. Voit myös lukea tietoa erilaisista yrityksistä Suomiarvostelut sivuilla ja tällä sivulla kerromme Sähkö Mittari palveluntarjoajasta. Käymme läpi mitä Sähkö Mittari tekee ja miten voit käyttää Sähkö Mittari palveluita ja miten olet tarvittaessa yhteydessä heihin, jos sinulla tulee kysyttävää.

Tietoa Sähkö Mittari
Sähkö Mittari on palvelu verkossa, jossa voi kilpailuttaa oman sähkösopimuksen. SähköMittari välittää 100% luotettavia suomalaisia sähkösopimuksia. Palvelu on LVS Brokers Oy:n palvelu ja yritys on perustettu vuonna 2012 ja se tarjoaa asiakkaille useita erilaisia rahoitusalan ja muita palveluita verkossa. Yrityksen liikevaihto on noin 12,8 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on noin 18 työntekijää töissä. 

Tuotteet ja palvelut Sähkö Mittari
Sähkö Mittari sähkösopimuksen kilpailuttaminen on palvelu, jossa käyttäjä voi etsiä itselleen halvemman sähkösopimuksen kilpailuttamalla eri sähköntoimittajat. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on tärkeää. Palvelun avulla se tapahtuu reaaliajassa palvelun avulla ja palvelu etsii käyttäjälle parhaan sähkösopimuksen minuuteissa. Palvelu suojaa käyttäjän tiedot ja on täysin suomalainen palvelu ja sopimus solmitaan aina suoraan sähköyhtiön kanssa. Sähkö Mittari palvelu toimii sopimuksen välittäjänä palvelunsa avulla.

Palvelun käyttö on hyvin helppoa ja alkuun pääsee yksinkertaisesti täyttämällä ensin esitiedot palvelussa. Esitietoihin täydennetään oman asunnon tiedot sekä asuinalue. Lisäksi lomakkeelle täydennetään nykyisen sopimuksen tyyppi ja voimassaolo sekä nykyisen sähköntoimittajan tiedot. Viimeiseksi valitaan lämmitysmuoto, joka on käytössä ja valitaan onko kyseessä yksityishenkilö tai yritys, joka etsii uutta sopimusta. Tämän jälkeen lomakkeen tietojen avulla palvelu etsii parhaimman ja edullisimman sähkösopimuksen ilmaiseksi käyttäjälle. Käyttäjä voi tämän jälkeen valita haluamansa tarjouksen ja solmia sähkösopimuksen suoraan sähköyhtiön kanssa palvelun kautta. Jos palvelussa tulee ongelmia tai kysymyksiä voi olla SähköMittari asiakaspalvelun yhteydessä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse. Palvelut ovat käytössä vain suomalaisille ja palvelu noudattaa Suomen lakia.

Suositukset, valitukset ja vinkit Sähkö Mittari
Onko sinulla kokemusta sähkösopimusten kilpailuttamisesta? Onko se kannattavaa ja voiko sillä oikeasti säästää rahaa? Oletko käyttänyt Sähkö Mittari sähkösopimuksen kilpailutus palvelua? Tällaiset kokemukset ovat erittäin tärkeitä ja toivoisimme, että voisit kertoa omista kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Palautteesta on apua muille käyttäjille ja samoin myös palveluntarjoajille. Myös sinä voit hyötyä palautteista ja voit myös vertailla vastaavia yrityksiä sivuillamme. Yritysten vertaileminen kannattaa, koska silloin voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat tarjoukset ja palveluntarjoajat. Muista kuitenkin, että palveluntarjoajien ehdot vaihtelevat ja sen takia suosittelemme vahvasti, että käyt lukemassa palvelun käyttöehdot tarkasti palveluntarjoajan sivuilla. Lukemalla kaikki ehdot tarkasti voit varmistua siitä, mitä olet ostamassa ja mihin sitoudut. Käy siis jättämässä omat kommenttisi tai lue muiden käyttäjien palautteet.