VictoriaMilan

Kaikki arvostelut

VictoriaMilan

50% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Jarkko
Melkoisen kallis palvelu. 179e 6kk.. Mitä sain siitä? Bottiprofiilien pommitusta.. Ohhoijakkaa.. Lue lisää
N
Nanna
Tuolla myös arvostelu: www.panoseuraa.org/victoria-milan/Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kallis palvelu

  Melkoisen kallis palvelu. 179e 6kk.. Mitä sain siitä? Bottiprofiilien pommitusta.. Ohhoijakkaa..


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ok

  Tuolla myös arvostelu: www.panoseuraa.org/victoria-milan/


Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

VictoriaMilan

Seurusteleminen voi olla upea kokemus, joka jättää ihanat muistot koko loppuelämäksi. Siihen liittyvät toiseen ihmiseen tutustuminen, jännitys ennen ensisuudelmaa ja odotukset, jotka joko toteutuvat tai eivät. Mutta entä, jos olet jo ennestään kiinni avioliitossa tai muunlaisessa parisuhteessa ja kaipaat silti syystä tai toisesta jotakin lisää? Siinä tapauksessa et voi luoda parinhakuprofiilia vain mille tahansa deittisivustolle, sillä sinun aviomiehesi tai vaimosi voi saada tietää aikeistasi liian helposti, eivätkä sivuston sinkut välttämättä halua seurustella kanssasi tietäen, että olet jo varattu. Joten, mitä on tehtävissä? Yksi vaihtoehto uskottomuudelle on Viktoria Milan. Mutta, voitko todella luottaa siihen, että sivusto pitää identiteettisi turvassa? Entäpä, millaisia ihmisiä sivustolta on mahdollista löytää? Näihin ja muihin tärkeisiin aiheisiin voit saada vastauksen ainoastaan Viktoria Milanin entisiltä ja nykyisiltä käyttäjiltä. Heidän kokemuksensa ja mielipiteensä voivat kertoa sinulle kaiken sen, mitä tulisi tietää ennen oman profiilisi luomista sivustolle. Tämän tietolaatikon ja muiden arvostelujen lukeminen tulee auttamaan sinua tekemään harkintakykyisiä päätöksiä sen kannalta, kannattaako Victoria Milanin valitseminen muiden deittisivustojen sijasta.

Tärkeää tietoa Victoria Milanista
Victoria Milan on seurustelusivusto, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat jo ennestään parisuhteessa. Tämä yritys on perustettu alunperin Norjassa vuonna 2010 mutta huimasta suosiosta johtuen nykyään palveluja tarjotaan yli 20 eri maassa. Suomessa käyttäjiä on ilmoitettu olevan n. 800 000. Victoria Milan tarjoaa avioliitossa oleville mahdolisuuden tavata joku toinen ja pitää hauskaa lyhyen tai pidemmänkin aikaa. Sivuston käyttäminen ei kuitenkaan vaadi käyttäjiltään avioliittoa, vaan myös muunlaisessa romanttisessa parisuhteessa olevat ovat tervetulleita. Victoria Milan antaa vaihtoehdon pettää parisuhteessa. Sukupuolella ja seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä päästäksesi käyttäjäksi; Victoria Milan tarjoaa seurusteluvaihtoehtoja myös niin samasta sukupuolesta kinnostuneille kuin sinkuille. 

 

Victoria Milanin palvelut
Profiilin luominen onnistuu helposti Victoria Milanin nettisivuilla. Sinun tarvitsee vain kertoa sähköpostiosoitteesi, parisuhdestatuksesi ja syntymäpäiväsi sekä luoda käyttäjänimi ja salasana. Palvelut löytää helposti Victoria Milanin nettisivuilta mutta voit myös ladata yrityksen sovelluksen kännykkääsi. Victoria Milan välittää turvallisuudestasi ja identiteettisi salassa pitämisestä. Sen vuoksi kyseinen yritys lupaa, että sivuston jäsenien profiilit ovat aina 100 prosentin varmuudella anonyymejä. Tästä johtuen sivusto ei kysy käyttäjiltään arkaluonteista tietoa, kuten oikeaa nimeä tai asuinpaikkaa. Victoria Milan jopa antaa asiakkailleen mahdollisuuden ladata epäselvän profiilikuvan käyttäen Anonymous Blur -ohjemaa. Tämä nettisivu on alunperin suunniteltu naisille naisilta. Sen takia kyseinen yritys kannustaa etenkin naisia liittymään; tavoitteena on saada suurempi määrä naisia miehiin nähden. Sivustolta löytyy myös "paniikkinäppäin", joka muuttaa tietokoneen näytön normaaliksi nettisivuksi siltä varalta, että käyttäjän kumppani sattuu yllättämään hänet pahasta paikasta. 

Kehut, valitukset ja vinkit
Oletko jo Victoria Milan -sivuston käyttäjä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri sopiva henkilö jakamaan hieman kokemuksiasi tältä deittisivustolta. Voit esimerkiksi auttaa vastaaman seuraavanlaisiin kysymyksiin: kuinka helppokäyttöisiä Victoria Milanin nettisivut tai mobiilisovellus ovat? Tuntuiko sinusta, että profiilisi todella pidettiin anonyyminä ja turvassa vai, jäitkö kiinni sivuston käytöstä Victoria Milanin lupauksista huolimatta? Entä, tarjoaako Victoria Milan minkäänlaista asiakaspalvelua, joka auttaisi jäseniä vaikkapa teknisissä ongelmissa tai muissa valituksissa? Jätäthän jonkinlaisen asiakasarvostelun kyseisestä yrityksestä, jotta tietoa kaipaavat voivat tehdä parempia päätöksiä tulevaisuudessa! 

Onko pettäminen ja suhteen löytäminen turvallista Victoria Milanin- nettisivustoa käyttämällä? Lue arvosteluja yrityksen seurusteluvaihtoehdoista jo parisuhteessa oleville tai kirjoita omista kokemuksistasi!