SuomiArvostelut

  Arvostelut Sexpartner

  Arvostelut SexPartnersista

  Kiinnostaako sinua seksiseuran hankinta, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaisi. Haluatko kätevästi keskustella ja viestitellä mielenkiintoisten naisten sekä miesten kanssa kätevästi joko tietokoneen tai mobiilin välityksellä. Oletko muuten vain kiimainen ja haluaisit tyydyttää tämän jotenkin? SexPartners voisi olla vastaus sinulle. Mutta, miten muut käyttäjät ovat arvioineet tämän palvelun? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä sivustosta, niin tiedät totuuden siitä ja kannattaako siihen investoida sekä aikaa että rahaa.

  SexPartnersista

  SexPartners on verkkosivustoportaali, joka on tarkoitettu seuran etsintään. Yrityksen osoite on Casual Networks B.V. Frans Erensstraat 14 A 5921 VG Venlo Hollanti eli se sijaitsee hollannista käsin. Casual Networks B.V käyttää lisäksi muita portaaleja eri nimillä ja eri verkkotunnuksissa, jolloin se antaa käyttäjän saada käyttöönsä muiden portaalien käyttäjäprofiileja taatakseen profiilien laaja-alaisen saatavuuden. Itse yritys on perustettu vuonna 2018 tarjoaamaan verkossa viihdepalveluita, ennen kaikkea erotiikkaan liittyvässä. Palveluun saa yhteyden joko yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostilla: support@sexpartner.fi

  SexPartnersin tuotteet ja palvelut
  SexPartner on aikuisille tarkoitettu chat-sivusto. Vaikka voit lähettää ja vastaanottaa videoita ja valokuvia, voit käyttää kommunikointiin vain tekstikeskustelua. Tekstiseksiä siis vähän kuten puhelinseksiä. Videokeskustelu ei ole ominaisuus, mutta voit katsoa muiden jäsenten livekameroita tiettyä määrä kolikoita varten. Muihin ominaisuuksiin pääsee myös ostamalla kolikoilla tai muuntamalla kolikoiksi muunnetut VIP-pisteet. Tapaa muita jäseniä selaamalla luetteloa tai odota muiden lähestyvän ja viestittävän. Rekisteröinti tälle sivustolle käy käden käänteessä. Täytyy vain valita lempinimi, antaa sähköpostiosoite ja aloittaa sivustolla selaaminen. Mikäli ei halua vahvistaa sähköpostiosoitettasi turvallisuussyistä, niin se on mahdollista, mutta noin tekemällä saisi 100 VIP-pistettä, jotka voidaan muuntaa kolikoiksi.
  Profiilikuvan voi lähettää lähettää heti, mutta se pitää ensin hyväksyä. Myös nimettömänä oleminen on mahdollistettu. Melkein kaikki tämän sivuston ominaisuudet vaativat kolikoita, joita pitää hankkia oikealla rahalla. Joten jos haluaa ottaa yhteyttä muihin jäseniin, niin kolikoita pitää ostaa ja käyttää niitä viestien, hymiöiden, liitteiden, seksikuvakkeiden ja lahjojen lähettämiseksi. Mutta jos tavoitteena on saada huomiota ensin, palvelu mahdollistaa eräänlaisen suudelma emojin käyttämisen jäänmurtajana. Palvelu mahdollistaa jäsenien lisäämisen ystäviksi. Suosikin valitseminen on myös vaihtoehto.
  Kolikoiden hinta on seuraava: 60 kolikkoa 10:llä ylimääräisellä kolikolla, hinta per kolikko 0.08, kokonaishinta on 5 €. 120 kolikkoa 20:llä ylimääräisellä kolikolla, kokonaishinta on 10 euroa. 320 kolikkoa 70 ylimääräisellä kolikolla, kokonaishinta on 25 €. Lopuksi saisi 650 kolikkoa 150:llä ylimääräisellä kolikolla, jolloin kokonaishinta olisi noin 50 euroa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit SexPartnersista
  Löytyikö tästä seksipalvelusta kaikki tarvittava ja sait lisää kumppaneita ja muuta pikaista ja kivaa? Oliko viestittely helppoa ja kävikö se nopeasti? Olitko tyytyväinen tähän palveluun ihan muuten vain? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko tämä palvelu hymyn huulillesi ja kassit tyhjiksi tai muun paikan kosteaksi? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Miesten 3 yleistä "aloittelijan" virhettä deittailussa

  Sexpartner
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Sexpartner sivusto

  Täyttä humpuukia. Yritetään rahastaa väkisin vaikka olen
  irtisanonut jäsenenyyteni.
  Turha lasku perintä toimistolta hollannista. Uhkailua
  TODELLA RIKOLLISTA TOIMINTAA
  yritetään selvitellä euroopan kuluttaja asiamiehen kanssa.
  Toiminta kankeaa
  Epäluotettava sivusto

  : Markku Sorjonen13-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Sexpartner

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Sexpartner luotettava yritys?

  Sexpartner on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Sexpartner tarjoaa?

  Sexpartner on enimmäkseen aktiivinen Deittailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Deittisivustot, Erikoistuneet Deittisivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Sexpartner-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.