New Honey

Kaikki arvostelut

New Honey

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Nimi

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mitä palvelua tai tuotetta ostit?


Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

New Honey

Jos etsit uutta potkua elämääsi, New Honey on juuri oikea verkkosivusto sinulle. Paikka yhden illan jutuille, vakaville ihmissuhteille ja muille, tämä on hienovarainen alusta, joka tarjoaa romanttisia seikkailuja jäsenilleen. Katsotaanpa, kuinka hyvin New Honey täyttää lupauksensa.

Tietoa New Honey:stä
New Honey:n mukaan sivusto on houkutellut noin 36 miljoonaa kävijää ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että missä tahansa asut, sinun pitäisi pystyä löytämään sopivia ihmisiä verkosta. Vaikka sivustolla olevien miesten ja naisten jäsenten lukumäärästä ei ole tilastoja, se näyttää olevan melko hyvin sovitettu.

New Honey:n tarjoamat palvelut
Kun luot profiilia New Honey -sovelluksella, sinun on suoritettava useita vaiheita. Toisaalta tämä voi olla melko aikaa vievää ja turhauttavaa. Samalla kaikki nämä tiedot suuntautuvat etsimään sinulle sopivampia profiileja. Joten kaikilla yrityksilläsi on ylösalaisin.
Verkkosivusto vaatii, että annat yksityiskohdat fyysisestä ulkonäöstäsi, nykyisestä tilastasi ja etsimästäsi. Sinulta kysytään myös erilaisia €‹€‹kysymyksiä sen selvittämiseksi, mikä ottelu sopii sinulle parhaiten. Sinulle annetaan myös mahdollisuus ladata viisi kuvaa itsestäsi. Jotta voit saada samanmielisen ottelun, sinun on valittava kuvat, jotka kuvaavat sitä, mitä etsit sivustolta. Voit kirjata lisätietoja, kun profiilisi on vahvistettu.
Toisin kuin monet muut treffisivustot, New Honey ei salli sinun valita jäsenryhmästä. Sen sijaan he määräävät sinulle otteluita niiden yhteensopivuusalgoritmin perusteella. Kun rekisteröidyt, sinulle annetaan heti 10-profiililinkit. Jos pidät profiileista, joille sinulla on esittely, voit lähettää viestejä ja alkaa ottaa yhteyttä.
On olemassa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun kirjaudut sisään New Honey -palveluun. Ensinnäkin saat kustakin kahdesta viiteen jäsentä koskevia ehdotuksia New Honeyltä. Tämä voi olla todellinen etu. Nämä ottelut takaavat, että sinulla on runsaasti mahdollisuuksia ja estävät silti tuntemasta uupumusta.
Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi tavata korkealaatuisia jäseniä, voit tehdä tämän. Liittymällä maksettuun jäsenyyteen voit varmistaa, että saat upeita otteluita, jotka vastaavat todennäköisemmin viesteihisi. Tarkka ehdotusten lukumäärä riippuu tilaustasi.


Yksi New Honey -haittapuolia on, että sovellusta ei ole. Voit käyttää profiilisi ja viestisi ihmisiä vain verkkosivustolla. Tietysti, jos yrität pitää asiat hienovaraisina, vain verkkosivustolla on järkeä. Siirtyminen sivustolla ja profiilissasi on kuitenkin suurimmaksi osaksi melko helppoa. Valikko ja kaikki luokat ovat helposti saatavilla. Joten vaikka et ole tottunut asetteluun, pystyt selvittämään sen melko nopeasti.
On huomattava, että sivuston viestitoiminnot ovat melko yksinkertaisia. Voit lähettää tekstiviestejä, mutta niihin ei voi liittää hymiöitä, kuvia tai muunlaista lisäystä. Myöskään tekstiviestitoiminnolle ei ole vaihtoehtoja.
Jos olet naisjäsen, niin sinulla on hyviä uutisia. Kaikkia sivuston ominaisuuksia voidaan käyttää ilmaiseksi, eikä sinun tarvitse maksaa mistään. Miespuolisten jäsenten odotetaan kuitenkin maksavan tiettyjen sivuston ominaisuuksien käytöstä.
Miehet saavat lisäajan, jolloin kaikki sivuston ominaisuudet ovat heille ilmaiseksi käytettävissä. Tämä sisältää heidän ottelut ja viestit myös naisille. Kun tämä aika on kulunut loppuun, sinun on päätettävä, haluatko jatkaa tai suorittaa maksuja.
Saat myös tiedon siitä, mitkä palvelut vaativat maksun etukäteen. Tällä tavalla voit valita, mitä ominaisuuksia haluat käyttää. Sinulla on myös mahdollisuus lopettaa jäsenyytesi sivustolla. Sinun on kuitenkin ilmoitettava sivustolle etukäteen, jotta tilauksesi ei uusiudu automaattisesti.
Yksi tämän sivuston suurimmista ominaisuuksista on, että voit päättää, kuka saa nähdä kuviasi. Ennen kuin annat jäsenelle pääsyn kuviin, ne näyttävät epäselvältä. Joten, jos haluat pelata sitä turvallisesti tai salata henkilöllisyytesi, tämä ominaisuus on varmasti hyödyllinen.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Sivusto on suojattu salauksella ja sillä on myös uskomattoman suojaavat ominaisuudet. Siksi voit levätä helposti tietäen, että kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat turvassa aina. Tämä lisää entisestään tämän sivuston käytön etuja.
Jos olet käyttänyt aiemmin Singles50-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät deittipalveluita netistä.