Eliittikumppani

Kaikki arvostelut

Eliittikumppani

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Eliittikumppani

Arvostelut Eliittikumppanista
Oletko korkeasti koulutettu ja etsit sopivaa poika- tai tyttöystävää, avopuolisoa tai jopa naimisiinmenoa. Haluatko todella tutustua partneriehdokkaisiin ja haluat, että he kunnioittavat sinun uratoiveitasi ja vastaavia? Etsitkö todellakin priimaa? Kiinnostaako sinua siis korkeatasoinen deittailu? Eliittikumppani voi vastata näihin kysymyksiin ja tuoda yhteen unelmien kumppanin. Mutta varsinainen kysymys kuuluu, miten tämä palvelu toimiikaan? Miten palvelu pelaa maksumuurin takana? Toimiiko sivuston algoritmi luotettavasti? Antaako palvelu rahoille vastinetta? Tuleeko viestejä kauneilta tai komeilta sinkuilta? Lue muiden käyttäjien rehellisiä arvosteluita Eliittikumppanista, niin tiedät kannattaako käyttää aikaa kyseiselle palvelullle.
 

Eliittikumppanista
Eliittikumppanit kuuluvat Spark Networks SE konsernin alle, ja se on maailmanlaajuinen nettideittaamiseen erikoistunut firma tuotemerkkineen. Suomessa toiminta aloitettiin joulukuussa 2012. Sillä on yhteinen tietokanta, joka on suunniteltu sinkuille, jotka etsivät vakavia parisuhteita. Näiden palvelujen käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että heidän tietoja jaetaan kaikkien tähän konserniin kuuluvien välillä. Spark Networksin tuotemerkkejä ovat: Zoosk, SilverSingles, Eliittikumppanit, Jdate, Christian Mingle, eDarling, JSwipe, AdventistSingles, LDSSingles ja Attractive World.Yhtiöllä on nyt edustusta 29 maassa ympäri maailmaa, ja se on julkisesti noteerattu NYSE American LLC:n pörssissä merkinnän ”LOV” alla. Tällä konsernilla on nyt lähes miljoona tilaajaa. Yritys sai alkunsa jo vuonna 1997, kun Joe Y. Shapira perusti yrityksen nimellä MatchNet plc. Tammikuussa 2005 yhtiö muutti nimensä Spark Networks -yhtiöksi, koska johdon mielestä uusi nimi erotti yritystä markkinoinnissa edukseen, ja siitä lähtien yrityksestä on tullut verkkodeittailumaailmassa toiseksi suurin toimija sulautumisten ja muiden avulla.
 

Eliittikumppanin tuotteet ja palvelut
Tämä deittipalvelu on, kuten nimestä voi päätellä, on erikoistunut tuomaan yhteen koulutettuja ja ennen kaikkea työelämässä uraa rakentavia ja vaikuttavia ihmisiä. Itse verkkosivusto on suomen kielinen, mutta se toimii kansainvälisesti, jolloin sillä on satojatuhansia jäseniä sekä käyttäjiä.  Se on kuukausimaksullinen palvelu, jolloin suurin osa sen ominaisuuksista on saatavana vain niille, joilla on maksettu jäsenyys, etenkin niille, joihin liittyy mikä tahansa kaksisuuntainen viestintä. Kuitenkin, jos olet jo sen jäsen, sivuston jäsenet voivat lähettää viestiehdotuksia. Käyttäjät voivat käyttää myös hakusuodatinta käyttäjien selaamiseksi. Palvelu tarjoaa myös ominaisuuden, joka on hiukan samanlainen kuin muiden online-treffisovellusten pyyhkäisytoiminto. Sitä kutsutaan "Oletko jo tavannut?" osioksi. Tällä sivulla on siis yleiskatsaus henkilön profiilista. Sen jälkeen voit päättää, pitäisitkö heistä vai ei. Eliittikumppanilla on ilmainen sovellus ladattavissa App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksessa on kaikki ominaisuudet, jotka ovat saatavilla sen työpöytäversiossa. Sovelluksen avulla voit lähettää viestejä, lähettää huomautuksia, luoda suosikkilistaa, kuten profiileja jne. Voit myös kirjautua sisään sovelluksen avulla; sillä on samanlainen prosessi kirjautuessaan verkkosivustolla, kuten vastaamalla persoonallisuustesteihin, joita uusien jäsenten on täytettävä. Itse persoonallisuustesti koostuu yli 300 erilaisesta kysymyksestä ja kestää noin puoli tuntia, ja sen tarkoituksena on antaa joitakin tietoja verkkopalvelun luomalle algoritmille, joka tuo yhteen kysymyksiin vastanneita ja heidän mieltymyksiään. Persoonallisuustesti perustuu Big Five - joka tekee profiilin ihmisen persoonallisuudesta perustuen viiteen eri faktoriin. Asiakaspalvelu toimii joko yhteydenottokaavakkeen kautta tai info@eliittikumppani.fi avulla.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Eliittikumppanista
Löytyikö Eliittikumppanista upeita ja menestyviä sinkkuja makuihisi? Toimiko palvelu luotettavasti ja oliko siinä kaikki etsimäsi ominaisuudet. Pääsitkö mehukkaille treffeille tai deiteille? Vai löysitkö peräti unelmiesi kumppanin tämän palvelun avulla. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä, sillä itse palvelussa kaikki on maksumuurin takana. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.