50+ deitti netissä – miten se toimii?

50+ deitti netissä – miten se toimii?
Deittailu

Onlinedeittailun yleistyessä on markkinoille tullut monia erikoistuneita deittisivustoja joilta hakea treffejä. Yhtäältä voidaan sanoa, että vaihtoehdot ovat aina hyvästä, toisaalta ne aiheuttavat valinnanvaikeutta. Miten löytää kaiken tämän keskeltä hyvä 50+ deittisivusto?

50+ deittailun monet vaihtoehdot

Seuran löytäminen verkossa on nykyään helpompaa myös yli 50-vuotiaille asiakkaille, sillä nettideittailun yleistyessä yhä useammat yritykset ovat päättäneet erikoistua tiettyjen asiakasryhmien palvelemiseen. Muutamia alalle erikoistuneita yrityksiä ovat muun muassa 50plusmatch sekä Singles50, joiden asiakkaiden kokemuksia voit käydä lukemassa oheisista linkeistä. Kun omiin tarpeisiin sopiva 50+ deittailu kiinnostaa, kannattaa sopivan sivuston valitsemiseen käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Näin tekemällä on mahdollista rajata vaihtoehtojen tulva vain muutamiin, lupaaviin vaihtoehtoihin.

Monien ihmisten mielestä on esimerkiksi lähestulkoon välttämätöntä, että deittailu tapahtuu verkkosivustolla, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua palveluun tavalla tai toisella ilman etukäteismaksua. Jotkin yritykset järjestävät mahdollisuuden antamalla uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana uusi käyttäjä saa seikkailla vapaasti 50+ deitin maailmassa maksamatta mitään. Toiset yritykset ovat puolestaan päätyneet malliin, jossa sivuston peruskäyttö on ilmaista, mutta edistyneemmät toiminnot vaativat erillisen ostoksen tekemistä tai premium-jäseneksi ryhtymistä. Aivan ensimmäisenä kannattaa siksi tarkistaa, että valitsemallasi yrityksellä on sinulle sopiva rahoitusmalli. Hyvä kokeilujakso antaa sinulle mahdollisuuden nähdä palvelu käytännössä ja sitten päättää, onko se sinulle sopiva palvelu deittailuun.

Laadukkaan 50+ deittipalvelun piirteet

Kokeilumahdollisuus ei tokikaan ole ainoa piirre, johon kannattaa deittisivustoa etsiessä kiinnittää huomiota. Jos sinulle on tärkeää löytää itsesi ikäistä seuraa, on toki tärkeää huomioida, onko sivuston käyttäjien joukossa riittävästi sinun ”kohderyhmääsi” kuuluvia sinkkuja. Riippuen siitä, millaista seuraa etsit ja kuinka paljon haluat sivuston suodattavan vaihtoehtojasi, saattaa olla viisasta ottaa selvää myös siitä, millaisin perustein sivusto suosittelee sinulle treffiseuraa. Joillakin sivustoilla on hyvin suoraviivainen rekisteröitymisprosessi, jossa uuden käyttäjän tarvitsee antaa itsestään vain vähän tietoa. Tällaisen sivuston etuna on rekisteröitymisen helppous, mutta toisaalta mahdolliseen tulevaan kumppaniin tutustuminen jää suurelta osalta käyttäjien itsensä vastuulle. Toiset sivustot päinvastoin edellyttävät perinpohjaisen persoonallisuustestin tekemistä heti rekisteröitymisen yhdessä. Siten rekisteröityminen on huomattavasti raskaampi prosessi, mutta sivusto kykenee tarjoamaan asiakkaalle tarkemmin suodatettua 50+ deittiseuraa.

Myös näiden kahden ääripään välillä on toki monia vaihtoehtoja. Tärkeää on vain tiedostaa, mitkä omat mieltymykset ovat, sillä vain siten on mahdollista löytää omien mieltymysten mukainen deittisivusto yli 50-vuotiaille – eihän kukaan voi löytää etsimäänsä, jos ei edes tiedä mitä etsii. Yksittäisistä palveluista voi kuitenkin olla vaikea saada tietoa, joka ei olisi yritysten oman markkinoinnin värittämää ja siten väistämättä puolueetonta. Asiakasarvostelut ovat erinomainen työkalu ongelman korjaamiseen. Yrityksen omilta sivuilta luettavissa olevat asiakasarvostelut eivät tokikaan ole puolueeton tietolähde, joten arvosteluja kannattaa sen sijaan etsiä kolmansilta osapuolilta. SuomiArvosteluilla voit vierailla mitä erilaisimpien yritysten profiileissa, joiden ohessa on avoin kommenttipalsta. Palstoilta voit lukea deittipalvelujen käyttäjien kommentteja ja muodostaa siten vahvemman kuvan siitä, sopiiko esitelty palvelu omiin tarpeisiisi. 50+ deitti onnistuu parhaiten, kun käyt seuranhakuun hyvin informoituna.

Miten järjestää hyvät 50+ treffit?

Jos seuranhaku onnistuu hyvin, on tuloksena toivottavasti treffit. Joillakin meistä saattaa treffien kohdalle osuessa iskeä pieni paniikki: Apua, miten treffeillä edes ollaan? Etenkin 50+ deittailun kohdalla ovat monet olleet jo pitkään ”pois pelistä” ja treffilihaksien lämmittelyyn saattaa siksi kulua vähän aikaa. Jotta kokemus ei tuntuisi aivan kaoottiselta, on hyvä idea tutustua treffivinkkeihin etukäteen. Jos toisaalta olet kova jännittämään, ei treffistressiä kannata lietsoa liikaa. Muutama perusvinkki tullee varmasti tarpeeseen jokaiselle. Jo treffejä sovittaessa on syytä muistaa kuuntelun tärkeys. Jotta tapaamisesta tulee onnistunut, kannattaa aktiviteetti valita siten, että molemmat osapuolet kykenevät rentoutumaan tilanteessa. Toiset stressaantuvat treffeistä ilman aktiivista tekemistä, toiset taas ovat tyytyväisimmillään istuessaan rauhassa kahvilassa ja jutellen kumppaniehdokkaan kanssa.

Jos olet pitänyt korvasi höröllään treffipalvelussa keskustellessanne, saattaa sinulla olla jo verrattain hyvä ajatus siitä, millaisen ihmisen kanssa olet lähdössä treffeille. Voi olla viisasta kysyä treffikumppanilta millaisia mieltymyksiä hänellä on ja valita aktiviteetti sen mukaan. Toisaalta ujoa kumppaniehdokasta saattaa helpottaa, jos sinulla on itselläsi tarjota valmis ehdotus. Kommunikaatio ja kuuntelu ovat tärkeitä taitoja, jotka ovat suureksi hyödyksi myös treffipäivänä ja mahdollisen siitä alkavan suhteen aikana. Jos olet kova ahdistumaan treffeistä, yritä pitää mielessä, että toinen osapuoli on täysin samassa tilanteessa ja treffien tarkoitus on yksinkertaisesti ottaa selvää, oletteko toisillenne sopivat myös pidemmällä tähtäimellä. Ajatus tuskin poistaa kaikkea jännitystäsi, mutta yritä nauttia treffien aiheuttamasta pienestä adrenaliinipiikistä. Treffien on tarkoitus olla hauska tapa viettää aikaa, joten paikalle ei kannata saapua työhaastattelu-mentaliteetilla. Toivottavasti näistä ja muista netin ihmeellisestä maailmasta löytämistäsi vinkeistä on sinulle hyötyä ja toivottavasti treffeistäsi tulee menestyksekäs 50+ deitti. Onnea matkaan ja muista pitää hauskaa!

Lisää Deittailu