Twinings Fruit & Herbal -uutteet, 100% luonnollinen juoma

Twinings Fruit & Herbal -uutteet, 100% luonnollinen juoma

Twiningsin luonnollinen viikko.

Twinings uskoo, että ihmisillä on parempia päiviä kun heillä on positiivinen näkemys elämästä. Voimme ottaa kaiken irti elämästämme elämällä täysillä ja ottamalla kaiken irti jokaisesta tilaisuudesta. Miksi et antaisi herkullisen Twinings Fruit & Herbal -uutteen herättää sinut ja järkesi voidaksesi tehdä jokaisesta päivästäsi hyvän? Twinings Fruit & Herbal -uutteet ovat herkullinen, ""täysin luonnollinen"" tuote. Tämä maukas juoma puhdistaa kehon ja sillä on samankaltainen vaikutus kuin veden juomisella, ainoa ero on sen herkullinen maku.

Terveys ja elämäntapa -bloggari ""Lucie Loves"" on tehnyt yhteistyötä Twiningsin kanssa ja alla voit lukea hänen kokemuksestaan ""Twiningsin luonnollisen viikon"" aikana. Bloggari selittää, kuinka hän halusi selvittää, kuinka pienet muutokset päivittäiseen rutiiniimme voivat parantaa koko elämäntapaamme. Lucie mainitsee, että oman yrityksen pyörittämisellä ja oman pomonsa olemisella on sekä positiivisia että negatiivisia puolia. Kyllä, hän voi nauttia vapaudesta, mutta toisaalta tänen on otettava oma vastuunsa sekä hän ei voi vain ottaa lomaa siitä vain. Kaksi viimeistä toimintaa vaativat paljon kahvia bloggarin mukaan. Kuten kaikki me tiedämme, liiallinen kahvi voi olla harmillista.

Lucie päätti ottaa osaa Luonnolliseen viikkoon nähdäkseen, voisiko hän juoda enemmän juomia, jotka ovat 100%:sesti luonnollisia. Blogissaan hän viittaa juomiin kuten Twinings Fruit & Herbal -uutteisiin. Pähkinänkuoressa Luonnollinen viikko keskittyy löytämään uusia tapoja tehdä olosi hyväksi - sekä ulkoa että sisältä päin. Bloggari päätti korvata aamukahvinsa Twiningsin hedelmäteellä, joka lupasi olla 100% luonnollinen ja helppo vaihtoehto tuntemaan olosi hyvältä päivittäin. Tämän lisäksi hän sisällytti enemmän terveellisiä ruokia ruokavalioonsa. Lucia huomasi, kuinka teen aromit herättivät hänen aistinsa joka päivä. Viikon aikana bloggari kokeili eri yrttiteiden makuja, jotka sisälsivät seuraavat: Mansikka & vadelma, mustaherukka & mustikka, sitruuna & inkivääri ja mango & mansikka. Jokainen teen maku on 9 mestarisekoittajien tiimin luoma yhdistelmä. Voidakseen varmistaa parhaan laatuiset teet, tiimi käyttää tietämystään yhdistääkseen kaikki luonnolliset ainesosat yhteen ja luodakseen maukkaan, terveellisen juoman.

Päätelmänä bloggari on erittäin tyytyväinen Twining Fruit & Herbal -uutteiden tuloksiin. Se todellakin herätti hänen mielensä ja teki hänen olostaan paremman. Oletko sinäkin ottanut osaa Luonnolliseen viikkoon? Kerro meille ja jaa kokemuksesi ja mielipiteesi. Ehkä muutit elämäntapaasi ja tunnet olosi paljon paremmaksi, voit vapaasti jakaa henkilökohtaisen tarinasi.

Lisää