Tekemistä Lontoossa: Vinkkejä päiviin ja öihin!

Tekemistä Lontoossa: Vinkkejä päiviin ja öihin!

Lontoo on loistava paikka tutkia. On niin monia tehtäviä asioita, joita et voi tehdä yhden tai jopa kahden päivän aikana. Tämän takia me, SuomiArvostelut olemme valinneet muutaman nähtävyyden, joissa turistit voivat ja joskus on vierailtava. Tietysti saapumispaikkasi, Lontoon Heathrow-lentokenttä itsessään on kuuluisa nähtävyys. New York -lipulla voit maksaa kerran verkossa ja voit vierailla jokaisessa nähtävyydessä koko päivän ajan. Ja voit myös valita Great Days Outin, yrityksen, joka tarjoaa monia päiväretkiä Lontoossa ja sen ympärillä.

Kohokohdat

Ensimmäinen asia, joka putkahtaa mieleen, on tietysti kuuluisa maailmanpyörä London eye ja kiistaton London-silta. Mutta myös Tower of London, Buckingham-palatsi ja muut nähtävyydet, jotka sallivat sinun elää Lontoon viktoriaanisen ja Elisabetin aikakauden. Toinen löydettävä Lontoon historian paikka on brittiläinen museo. Eikö tämäkään ole tarpeeksi jännitystä? Lontoo-tyrmä tarjoaa aavemaisen ja pelottavan seikkailun. Ole varovainen, mihin olet sitoutumassa.

Loistava tapa saada idea tarjouksista on linja-auton tai kierrosajelun yhteydessä. Esimerkiksi Travel Talk tarjoaa kierroksia ympäri YK:n ja niin myös Lontoossa.

Lontoo vesillä

Tietysti voit tutkia Lontoota veden äärellä. Monet Lontoon turistinähtävyydet voidaan nähdä veden ääreltä ja voit jopa kulkea Lontoon sillan alta. Yksi yrityksistä, joka tarjoaa tällaisia kierroksia, on City Cruises. Etkö osaa päättää Lontoon tutkimisen veden vai kävelyn väliltä? Miksi et kokeilisi molempia? London Duck tarjoaa ainutlaatuisen kaupunkikierroskokemuksen. Kiertelet ympäri DUWK-ajoneuvoilla, jotka ovat puoliksi linja-autoja ja puoliksi veneitä ja voivat liikkua sekä vedessä että maalla. He kiertävät ympäri kaupunkia, mutta näyttävät sinulle myös Thames-joen näkymät. Eikö tämäkään ole tarpeeksi nopeaa ja jännittävää sinulle? Tämä yritys tarjoaa Thames-kierroksia nopealla veneellä, joka kiertää Thames-joen alle tunnissa.

Kirjat ja eläimet
Paikka, jossa kirjojen ystävien on varmasti vierailtava, on Waterstones, 5-kerroksinen kirjakauppa ja kirjat vaihtelevat fantasiasta runouteen, tietokirjallisuuteen, dokumentteihin, informatiivisiin kirjoihin musiikista, historiasta, biologiasta, lääketieteestä ja kaikki tämä on teljettynä kauppaan, joka kuvastaa ainutlaatuisen rakennuksen ja sijainnin, jossa Waterstones-kirjakauppa sijaitsee. Eläinten ystävät voivat nähdä eläimiä eläintarhoissa kuten The London Zoo ja Sea Life.

Paintball
Tekisitkö mieluummin jotain aktiivisempaa? Hauska toiminta koko ryhmälle on Paintball, jota tarjoaa YK:n Paintball tai maanlaajuinen paintball. Älä huolehdi likaantumisesta ja nauti urheilun jännityksestä.

Lontoon yöelämä

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, yöelämä. West End on luultavasti yksi tunnetuimmista alueista Lontoossa. Siellä voit vierailla näytöksissä, jotka ovat olleet olemassa monen vuoden ajan, kuten The Phantom of the Opera, Le Miserable, Billy Eliott, Leijonakuningas ja Wicked. Yritykset, jotka myyvät lippuja tällaisiin teatterinäytöksiin ovat esimerkiksi London Theatre Direct, Theatre Tickets Direct, Ticketmaster ja The Ticket Factory. Tai yhdistä se majailuun hotellissa West End Theatre Breaksin avulla.

Ja tietysti nämä esimerkit ovat vain jäävuoren huippu. Tarkista meidän päivä- ja yöelämä -sivumme saadaksesi enemmän vaihtoehtoja ja esimerkkejä. Toivomme, että olemme vähintään antaneet sinulle hieman inspiraatiota ja neuvoja. Toivotamme onnea ja pidä hauskaa matkaasi suunnitellessa. Kerrotko meille, kuinka matkasi meni ja mistä nautit eniten?

Lisää