Booking.com, paras paikka löytää oikea sijainti kosia

Booking.com, paras paikka löytää oikea sijainti kosia

Tähän mennessä tiedät jo varmaksi, että hän on se oikea ja olet harjoitellut, mitä sanot peilin edessä. Olet kuitenkin vielä epävarma sijainnista. Mikä parempi tapa kosia kuin ulkomailla? Matkalla, joka on suunniteltu juuri teille kahdelle. Booking.comilla on laaja valikoima valintoja, joita voit tehdä. Olet saattanut käyttää paljon aikaa ja rahaa oikean sormuksen löytämiseen. Nyt olet valmis kosimaan. Booking.com voi taata, että kokemuksesta tulee unohtumaton molemmille.

Verona, Italia

Ensimmäinen luettelossa on Juliet's Balcony, joka on kaunis hotelli Italiassa. Tämä hotelli on nimetty sen leidin jälkeen, joka otti osaa romanttisimpaan pariin kautta aikojen, Romeo ja Juliet. Ainakin kirjallisuuden historiassa. He kaksi kamppailivat, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyisi kokea sama. Asunnot ovat vain 5 minuutin päästä Julietin talosta. Tämän lisäksi tämä majoitus tarjoaa ylellisyyttä tämän romanttisen kaupungin keskustassa.

Lontoo, Yhdistyneet Kansakunnat

Jos sinä ja kumppanisi nauttivat ajasta kaupungista, miksi et kosisi Sky Gardenissa? Tässä kauniissa Lontoon hotellissa voit nauttia hämmästyttävästä panoraamanäkymästä Lontoon kaupungin yllä. Kun puutarhat ovat takanasi ja näet kauniin auringonlaskun taivaalla, voit todistaa yhden romanttisimmista asetuksista kosimisellesi. Sen jälkeen sinä ja elämäsi rakkaus voitte suunnata omaan, yksityiseen asuntoon, joka on vain 5 minuutin päässä.

Plymouth, Yhdistyneet Kansakunnat

Jos haluat olla alkuperäinen ja näyttää rakkautesi syvyyden elämäsi rakkaudelle, saattaisit haluta kosia Kansallisessa meriakvaariossa Plymouthissa. Tämä akvaario on suurin Yhdistyneissä Kansakunnissa ja siellä on merieläimiä koko maailmasta. Voit varmistaa, että saat järjestetyn asetuksen akvaariossa. Kansallisen Meriakvaarion tiimi auttaa sinua mielellään ja tarjoaa aluksi sinulle pullon shampanjaa päästäksesi juhlimisen alkuun! Kun olet kysynyt sen tärkeän kysymyksen, voit suunnata The Imperialiin, joka on vierastalo, joka tarjoaa majoitusta keskustassa.

The Royal Belize, Belize

Jos olet henkilö, joka rakastaa ylellisyyttä ja eksoottisia paikkoja sekä ajan nauttimisesta elämäsi rakkauden kanssa, miksi et kosisi Belizessä? The Royal Belize on saari Karibianmerellä ja sinne voi päästä vain luonnollisen kanavan sillan kautta. Saari on yksityinen saari ja sillä on vain 5 huvilaa. Jokaisessa huvilassa on oma uima-altaansa ja iPad, jonka avulla voit pysyä yhteyksissä oman portinvartijasi kanssa. Teet tapahtumasta juuri niin romanttisen kuin haluat ja järjestät illallisen rannalla, kun te kaksi nautitte näkymästä juuri ennen kuin hän vastaa kysymykseesi ""kyllä""! Jos haluaisit pysyä pidempään, voit jopa pitää hääsi The Royal Belizessä.

Lisää