Tilausajot

Kaikki arvostelut

Tilausajot

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Renkaat

Renkaat

0 arvostelut

Arvostelut Renkaat.com Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi o...

Logo Mprengas-online.com

Mprengas-online.com

0 arvostelut

Arvostelut Mprengas-onlinesta Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo AutoJerry

AutoJerry

0 arvostelut

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen,...

Tilausajot

Suomessa on satoja charter-yrityksiä, jotka vaihtelevat 1-2 autoliikkeestä useiden satojen ajoneuvojen autokannasta koostuviin yrityksiin. Jotkut charter-yhtiöt tarjoavat vain bussitilauspalveluita, kun taas jotkut tarjoavat myös taksipalveluita. Ihmisten kuljettaminen tiellä maksua vastaan on säänneltyä henkilöliikennettä, joka edellyttää henkilökuljetuslupaa tai taksilupaa. Käytännössä linja-auton liikennöinti edellyttää liikenteenharjoittajalta henkilöliikennelupaa. Taksiyritys tarvitsee taksinkuljettajaluvan. Sekä linja-autoyhtiöt että taksiyhtiöt voivat tarjota tilausliikennepalveluja.

Tietoa yrityksestä Tilausajot
Tarjouspyyntöäsi koskevat tiedot lähetetään yli 140 bussi- ja taksiyrittäjän verkostolle sähköpostitse joka arkipäivä klo 10.00. Liikennöitsijät vastaavat tarjouspyyntöösi kirjautumalla SynergyBus-palveluun tunnuksillaan. Tilausliikenneyrityksillä on usein vapaita ajoneuvoja myös kotipaikkansa ulkopuolella. Jos tarjouspyynnössäsi lähtöpaikkana on esim. Tampere, myös Helsingissä tai Porissa sijaitsevat yritykset voivat vastata siihen. Tyypillisesti halvimman hinnan saat toimijalta, jolla on pienimmät kulut tarpeisiisi vastaamiseksi. Tilausajot.net tunnetaan työkaluna tilausajojen tarjousten järjestämiseen. Palvelua käyttävät yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt. Lue lisää palvelusta saadusta palautteesta ja käyttäjäkokemuksista Tilausajot. Netin käyttäjiltä. 

Palvelut yrityksessä Tilausajot
Henkilöliikennelupa myönnetään hyvämaineiselle ja ammattitaitoiselle (on käynyt yrittäjäkoulutuksen) hakijalle, jolla on hyvä taloudellinen tilanne ja joka on sopiva harjoittamaan henkilöliikennettä ja hallitsee itsensä ja omaisuutensa. Toimittaessa Suomen rajojen ulkopuolella tarvitaan myös yhteisölupa. Suomen lain mukaan linja-auto on henkilöliikenteeseen tarkoitettu ajoneuvo, johon mahtuu kuljettajan lisäksi vähintään yhdeksän matkustajaa. Tilauskyyteihin käytettäviä linja-autoja kutsutaan usein linja-autoiksi. Matkustajapaikkojen määrä on tyypillisesti 8-65, mutta liikenteessä on myös yli 75-paikkaisia ajoneuvoja. Normaalikokoiseksi bussiksi katsotaan 50-paikkainen bussi, ja alle 25-paikkaisia busseja kutsutaan usein minibusseiksi. Nykyaikaisissa linja-autoissa on yleensä ilmastointi sekä audio- ja videojärjestelmät. Yli 30-paikkaisissa busseissa on yleensä myös käymälät. Linja-autojen huippunopeus on teknisesti rajoitettu 100 kilometriin tunnissa. Taksiliikenteen harjoittaminen on Suomessa säännelty ala. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla taksiliikenteen harjoittajilla on oltava taksinkuljettajalupa (aiemmin "taksilupa"). Taksinkuljettajaluvan myöntää Traficom. Voit käyttää taksiliikenteessä myös henkilökuljetuslupaa tekemällä erillisen ilmoituksen. 6-8 henkilölle rekisteröityjä ajoneuvoja kutsutaan minibusseiksi. Taksiliikenteeseen voidaan käyttää myös kuorma-autoja, kolmipyöräisiä ajoneuvoja, kevyitä nelipyöriä ja raskaita nelipyöriä. Linja-autoja ei voi käyttää taksiliikenteeseen. Taksit voidaan usein asiakkaan pyynnöstä varustaa lastenistuimilla ja tehdä sopiviksi lemmikkieläinten kuljettamiseen. Erikoistakseja ovat esimerkiksi vammaisten kuljetukseen tarkoitetut taksit, venytystaksit ja Premium-taksit. Henkilöliikennelupiin kuuluvat joukkoliikenteen yhteisölupa ja joukkoliikennelupa. Uusille linja-autoyrityksille voidaan myöntää vain joukkoliikenteen yhteisölupa. Taksilupiin kuuluvat taksinkuljettajalupa ja taksilupa. Linja-autonkuljettajilla on oltava D-luokan ajolupa. Linja-autonkuljettajan ajokortin saamisen edellytyksenä on 21 vuoden ikä ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden suorittaminen. Kuljettajien ajo- ja lepoaikoja koskevaa lainsäädäntöä on noudatettava kaikessa linja-autoliikenteessä. Tämä varmistetaan ajopiirturilla, johon kirjataan ajoneuvojen nopeus, ajettu matka ja aika. Tällöin pikkubussissa voi olla enintään 16 matkustajapaikkaa. B-luokan ajokortti riittää pikkubussitaksin kuljettamiseen, jos ajoneuvossa on enintään 8 matkustajapaikkaa ja ajoneuvon kokonaismassa on alle 3 500 kg. Taksia saa ajaa vain henkilö, jolla on taksinkuljettajan ajokortti.

Kokemuksia Tilausajot -sivustolta
Ostatko yleensä lentokenttäkuljetukset lomasi yhteyteen? Yritys lupaa tarjota asiakkailleen parhaan hinnan ja palauttaa hinnanerotuksen, mikäli halvemmat kuljetukset löytyvät muualta. Tilausajot -sivustolla kerrotaan lisäksi, ettei hintoihin sisälly piilokuluja, vaan varattuun kuljetukseen sisältyy aina verot, tietullit sekä palkkiot. Yritys lupaa panostaa turvallisuuteen ja kuljettajat ovat valittu huolellisesti. Palvelua käyttävät asiakkaat arvioivat kuljetukset, jolloin Tilausajot analysoi omat palvelunsa arvioiden perusteella ja tekevät yhteistyötä vain moitteettomien kuljettajien kanssa. Kuljetustarjouksia saadessasi asiakkaat näkevät aina kuljettajien arvostelut, joten palvelua valitessa voit valita aina parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Oletko kokeillut varata kuljetukset Tilausajot -sivuston kautta? Kerro meille, mitä mieltä olit yrityksestä ja sujuiko yksityiskuljetusten varaaminen sujuvasti.