Näyttävä ja toimiva auto edustuskäyttöön tai arjen askareisiin haussa?

Näyttävä ja toimiva auto edustuskäyttöön tai arjen askareisiin haussa?
Autopalvelut

Autoilu ja automarkkinat ovat suurten muutosten edessä. Etätyön lisääntyessä ja kaupunkien keskittyessä yhä vahvemmin joukkoliikenteen kehittämiseen yksityisautoilun kustannuksella monet autoilijat joutuvat arvioimaan tarvettaan ja vaatimuksiaan autolleen uudelleen ja sopeuttamaan autoiluaan tilanteen mukaiseksi. Lisäksi autoteollisuus tekee jatkuvasti yhä suurempia harppauksia sähköautojen tekniikan kehittämisen saralla, mikä on ajanut yhä useammat autoilijat harkitsemaan nykyaikaisempaan sähköautoon siirtymistä ja diesel- sekä bensa-autojen hylkäämistä.

Autoilun murrosaikana uuteen omistusautoon investoiminen voi olla riskialtis teko, joka pahimmassa tapauksessa sitoo autoilijan taloudellisen tilanteen kiinni kulkuvälineeseen, jolla ei ole tulevaisuutta. Siksi autonvaihtajan kannattaakin suunnata katseensa yksityisleasingia tarjoaviin liisausyrityksiin. Esimerkiksi GoMoren liisausvalikoimasta vaativakin autoilija voi löytää mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin sopivan huippuauton, kuten Teslan, edulliseen hintaan ja arkeen joustavasti sopivalla liisaussopimuksella: https://gomore.fi/leasing/tesla

Uutuutta hohtava Tesla on miellyttävä ajaa ja näyttävä katsella

Sähköautojen kehitys 2000-luvulla on ollut huimaava. Vielä vuosikymmen sitten vain harva autoilija uskoi sähköautojen olevan jo 2020-luvulla tekniikkansa osalta sillä tieteiselokuvia lähestyvällä nerokkaalla tasolla, jota erityisesti markkinoiden tärkein sähköautoja valmistava brändi Tesla, edustaa. Tesla on ollut sähköautotekniikan johtotähti jo vuosia, minkä ansiosta Teslan autoista, kuten suurta suosiota ja arvostusta nauttivasta Model 3:sta, on tullut symboli laadukkaille sähköautoille. Siksi Teslalla on arkipäivän ylellisyyttä ja eleganssia huokuva imago, joka tekee siitä täydellisen auton esimerkiksi yrittäjälle, jolle on eduksi antaa itsestään luotettava ja edustava vaikutelma. Tämä ei kuitenkaan jää pelkäksi ulkokultaisuudeksi, vaan Teslan ajettavuutta ja mukavuutta ylistetään sähköautoilijoiden keskuudessa kilpaa. GoMoren avulla tyylikäs ja tasokas menopeli on helposti saatavilla edullisella ja joustavalla liisaussopimuksella.

Liisauksen edut talouden ja käytännön arkielämän kannalta

Yksityisauton hankinta käyttötarkoituksesta riippumatta on suuri taloudellinen investointi. Erityisesti uuden ja laadukkaan auton ostaminen omaksi vaatii joko runsasta pääomaa tai autolainan, joka voi sitoa hakijansa kädet taloudellisesti useiksi vuosiksi. Siksi erityisesti maailmanajassa, jossa etätöiden, yksityisautoilun tulevaisuuden ja muiden arkiseen elämään vaikuttavien seikkojen laita on jatkuvasti muutoksessa, auton ostaminen omaksi voi olla kohtuuttoman riskialtis teko.

Ostamisen sijaan 2020-luvulla oma auto kannattaakin hankkia liisaamalla. Vaikka liisaus ei ole vielä Suomessa yhtä suosittua kuin monissa muissa länsimaissa, myös yhä useampi suomalainen autoilija on päätynyt valitsemaan leasing-auton. Tälle on monia syitä sekä taloudenpidon että käytännön arkielämän näkökulmista.

Liisauksen suurin etu on tietenkin se, että liisattu auto ei vaadi samanlaista taloudellista sitoutumista kuin auton ostaminen lainarahalla. Lisäksi leasing-auto tuo taloudellista joustoa arjen erilaisiin tilanteisiin. Nykyaikaiset ja laadukkaat liisaussopimukset on usein varusteltu erilaisilla palveluilla ja tuotepaketeilla, joiden tarkoitus on tehdä autoilijan elämästä mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi GoMoren liisaussopimuksiin sisältyy muutaman lisäeuron maksettuasi vakuutus- ja huoltosopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä takaa sen, että esimerkiksi vahingon tai onnettomuuden satuttua autoilusi on turvattu ja et joudu selvittämään turhia paperisotkuja, jotka sekoittavat arjen ja talouden täydellisesti.

Lisää Autopalvelut