SuomiArvostelut

  Arvostelut Mprengas-online.com

  Arvostelut Mprengas-onlinesta
  Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet kumit? Oletko huono käsistäsi ja et osaa vaihtaa renkaita itse? Etsitkö suomen kielistä asiakaspalvelua ja kunnon ammattitietoa renkaiden vaihdosta? Mprengas-online.com vastaa näihin kysymyksiin ja tarkoaa renkaat menopelin kuin menopelin alle, mutta kuinka helposti tämä verkkopalvelu toimiikaan? Tarjoaako se reilua palvelua vai sekundaa? Tulevatko renkaat paikalle vai jäävätkö ne jonnekin? Lue aitojen käyttäjien arvosteluita Mprengas-onlinesta, niin tiedät toimiiko se, kuten sen pitääkin.

  Mprengas-onlinesta
  Tämä Delticomin moottoripyörään ja muihin moottoripyöriin erikoistunut verkkokauppa. Se on Hannoverissa, Saksassa, vuonna 1999 perustettu, pörssissä noteerattu rengasmyyjä. Verkkokauppa toimii 42 maassa ja sillä on 140 verkkokauppaa sekä yksityis- ja yritysasiakkaille. Delticom tällä hetkellä on Euroopan suurin rengasmyyjä.

  Delticomin tuotteet ja palvelut
  Kuten verkkokaupan nimestä voikin päätellä, tämä verkkokauppa myy kaikkea renkaisiin liittyvää yli 100 rengasmerkistä sekä yli 25 000 renkaasta. Verkkokaupalla on jo ollut yli 6 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. Erikoista verkkokaupassa on se, että sillä on yli 34 000 asennuspisteen verkosto, jonne voi verkkokaupasta tilattuja tavaroita. Yhteistyökumppani silloin vastaanottaa ilmoituksen toimituksesta tilauksen lähtiessä varastolta.
  Itse verkkokauppa näyttää verkkosivuston rengashaun, jotta löytyisi se kaikista sopivin rengas. Asennuskumppanihaku löytyy promotoitujen rengastarjousten jälkeen. Sillä on yli 500 asennuskumppania Suomessa Se tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden sekä ilmaisen toimituksen ja lopuksi ilmaisen uutiskirjeen. Rengaskategoriat kattavat sekä moottoripyörät että autot, muun muassa kopterit ja kruiserit, endurot, krossit, Quadit ja ATV:t, kilpapyörät, sokkootterit ja mopot, kuorma-auton renkaat, maastoauton renkaat jakuorma-auton renkaat. Verkkokauppa tukee kaikista yleisimpiä verkkokauppoja, kuten luottokortit (Visa, MasterCard, Eurocard, American Express ja Diners Club), etukäteismaksu pankkisiirrolla ja PayPal.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit mprengas-online.com sivustolta
  Toimiko rengaspalvelu odotusten mukaisesti? Tulivatko renkaat helposti ja luotettavasti asennuspisteeseen. Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivuston suomen kielinen asiakaspalvelu. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta, jotta muut renkaita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako mprengas-online.com sivustolta.

  Porvoon Autopalvelu Ralli 2019 (Slides)

  Mprengas-online.com
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Mprengas-online.com

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Mprengas-online.com luotettava yritys?

  Mprengas-online.com on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Mprengas-online.com tarjoaa?

  Mprengas-online.com on enimmäkseen aktiivinen Autopalvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Autopalvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Mprengas-online.com-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.