Mprengas-online.com

Kaikki arvostelut

Mprengas-online.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Renkaat

Renkaat

0 arvostelut

Arvostelut Renkaat.com Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi o...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo AutoJerry

AutoJerry

0 arvostelut

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen,...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Mprengas-online.com

Arvostelut Mprengas-onlinesta
Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet kumit? Oletko huono käsistäsi ja et osaa vaihtaa renkaita itse? Etsitkö suomen kielistä asiakaspalvelua ja kunnon ammattitietoa renkaiden vaihdosta? Mprengas-online.com vastaa näihin kysymyksiin ja tarkoaa renkaat menopelin kuin menopelin alle, mutta kuinka helposti tämä verkkopalvelu toimiikaan? Tarjoaako se reilua palvelua vai sekundaa? Tulevatko renkaat paikalle vai jäävätkö ne jonnekin? Lue aitojen käyttäjien arvosteluita Mprengas-onlinesta, niin tiedät toimiiko se, kuten sen pitääkin.

Mprengas-onlinesta
Tämä Delticomin moottoripyörään ja muihin moottoripyöriin erikoistunut verkkokauppa. Se on Hannoverissa, Saksassa, vuonna 1999 perustettu, pörssissä noteerattu rengasmyyjä. Verkkokauppa toimii 42 maassa ja sillä on 140 verkkokauppaa sekä yksityis- ja yritysasiakkaille. Delticom tällä hetkellä on Euroopan suurin rengasmyyjä.

 

Delticomin tuotteet ja palvelut
Kuten verkkokaupan nimestä voikin päätellä, tämä verkkokauppa myy kaikkea renkaisiin liittyvää yli 100 rengasmerkistä sekä yli 25 000 renkaasta. Verkkokaupalla on jo ollut yli 6 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. Erikoista verkkokaupassa on se, että sillä on yli 34 000 asennuspisteen verkosto, jonne voi verkkokaupasta tilattuja tavaroita. Yhteistyökumppani silloin vastaanottaa ilmoituksen toimituksesta tilauksen lähtiessä varastolta.
Itse verkkokauppa näyttää verkkosivuston rengashaun, jotta löytyisi se kaikista sopivin rengas. Asennuskumppanihaku löytyy promotoitujen rengastarjousten jälkeen. Sillä on yli 500 asennuskumppania Suomessa Se tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden sekä ilmaisen toimituksen ja lopuksi ilmaisen uutiskirjeen. Rengaskategoriat kattavat sekä moottoripyörät että autot, muun muassa kopterit ja kruiserit, endurot, krossit, Quadit ja ATV:t, kilpapyörät, sokkootterit ja mopot, kuorma-auton renkaat, maastoauton renkaat jakuorma-auton renkaat. Verkkokauppa tukee kaikista yleisimpiä verkkokauppoja, kuten luottokortit (Visa, MasterCard, Eurocard, American Express ja Diners Club), etukäteismaksu pankkisiirrolla ja PayPal.


Kiitokset, valitukset ja vinkit mprengas-online.com sivustolta
Toimiko rengaspalvelu odotusten mukaisesti? Tulivatko renkaat helposti ja luotettavasti asennuspisteeseen. Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivuston suomen kielinen asiakaspalvelu. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta, jotta muut renkaita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako mprengas-online.com sivustolta.