SuomiArvostelut

  Kirjoita oma arvostelu

  Löydä yritys, josta haluat kirjoittaa arvostelun:

  Kirjoita arvostelu

  Kokemuksia, mielipiteitä ja arvosteluita asiakkailta asiakkaille
  Asiakkaana olet tekemisissä uskomattoman monen eri yrityksen kanssa päivittäisissä tarpeissasi. Käytämme sähköyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä (verkko)kauppoja ja monia muita päivittäin. Vielä tärkeämpää on se, että monista yrityksistä meillä ei ole kokemusta, vaikka ne ovat silti tärkeässä osassa rahan säästämiseen, parempaan asiakaspalveluun tai yksinkertaisesti tarvitset niitä. Sokeana meneminen ei ole viisasta, sillä monet tarinat kertovat, että tämä saattaa johtaa suureen harmiin. Täten kokemukset ovat erittäin tärkeitä päätöksessä valita (tai jättää valitsematta) tietty yritys.

  Miksi kokemukset ovat tärkeitä valinnoissa?
  Lisäämme elämäämme uusia yrityksiä säännöllisesti. Saatat tutustua yritykseen ostamalla jotain niinkin yksinkertaista kuin ruokaostoksia tai jotain isompaa kuten uuden pesukoneen. Tietenkin haluat tietää, että saat tarpeellista apua eikä sinulta laskuteta enempään kuin on tarpeen. Muiden asiakkaiden kokemukset voivat auttaa tässä! Kuulemalla muiden asiakkaiden kommentteja voidaan saada parempia näkemyksiä yrityksistä, jotta inhottavilta yllätyksiltä vältytään.

  Jaa kokemuksesi muiden kanssa
  Muiden asiakkaiden inhottavien ostoskokemusten suojaamiseksi on tärkeää, että totuus yritysten heikkouksista ja vahvuuksista tiedetään. Sinä asiakkaana olet tärkeä osa tätä. Kirjoita kokemuksesi, arvostelusi ja mielipiteesi ja jaa ne muille asiakkaille, jotta he tietävät mitä odottaa. Suojaa toisia pahoilta yrityksiltä ja kehu yrityksiä, jotka ansaitsevat sen. Tällä tapaa kaikki tiedämme, mitä odottaa!